EN SAMTALE MED MARTINE BUNDGAARD JAKOBSEN…

NAVN: martine bundgaard jakobsen
ALDER: 27
PROFESSION: konceptudvikler & idémager

hvad er vigtigt for dig når du vælger tøj …

det er vigtigt for mig, at tøjet kan styles i forskellige sammenhænge- Sådan kan jeg tage direkte fra kontoret til middag og vinmenu, uden at tænke over at være for casual. derudover er det vigtigt for mig, at investere i tøj, der ikke mindst kan bruges over flere sæsoner, men også danne kernen af min garderobe mange år fremover.

hvad betyder bæredygtighed for dig …

bæredygtighed er lig udvikling. en positiv og nytænkende udvikling i forarbejdning, afsætning og brug. ee12 formår i den grad at tænke tingene anderledes og skabe design, der opnår bæredygtighed i både materialer, snit og pris.

hvilke kvaliteter skal dit tøj have …

det skal kunne tåle, at blive brugt uden at få uønsket slid. det er vigtigt for mig, at jeg føler mig tilpas i tøjet, uanset ved hvilken lejlighed. lige så vigtigt er det for mig, at jeg kan skrue op og ned for det feminine/maskuline i mit tøj. jeg elsker minimalisme og legen mellem det maskuline rå kantede og det bløde organiske feminine. derfor er det essentielt for mig, at et brand som ee12 forstår netop dette spænd, som de gør.

hvilke kvaliteter ved ee12 tiltrækker dig …

æstetikken som kvalitet tiltrækker mig først og fremmest. dernæst føler jeg mig altid lækker og professionel, uden at være grå kontormus i ee12. det bliver kun så maskulint og råt, som man har lyst til, at det skal være – og jeg kan heldigvis godt lide at have bukserne på.

hvornår føles tøj virkeligt behageligt …

når man har spist 3 croissanter og drukket 2 sødmælkslatter uden, at man skal suge maven ind. det skal med andre ord være forskønnende og kropsligt uden at være ubehageligt at have på en hel dag, hvor man er på farten.

beskriv ee12 med 3 ord …

æstetisk, funktionelt og råt

IMG_0831